• Get $750 bonus iPhone 15 Pro Max!
    http://tinyurl.com/bounusiphone15promax
    Get $750 bonus iPhone 15 Pro Max! http://tinyurl.com/bounusiphone15promax
    Like
    1
    0 Comments 0 Shares 621 Views
  • University of Pennsylvania - New chip opens door to AI computing at light speed:

    https://phys.org/news/2024-02-chip-door-ai.html

    #ArtificialIntelligence #AI #NeuralNetwork #SiliconPhotonics #SiPh #Processor #VectorMatrixMultiplication #SpecialProjects #ComputerScience #Photonics #Physics
    University of Pennsylvania - New chip opens door to AI computing at light speed: https://phys.org/news/2024-02-chip-door-ai.html #ArtificialIntelligence #AI #NeuralNetwork #SiliconPhotonics #SiPh #Processor #VectorMatrixMultiplication #SpecialProjects #ComputerScience #Photonics #Physics
    PHYS.ORG
    New chip opens door to AI computing at light speed
    University of Pennsylvania engineers have developed a new chip that uses light waves, rather than electricity, to perform the complex math essential to training AI. The chip has the potential to radically accelerate the processing speed of computers while also reducing their energy consumption.
    0 Comments 0 Shares 2630 Views
  • Today i will be exposing the Virgin Anarcho Capitalist VS the Chad Anarcho Communist Meme here: https://knowyourmeme.com/photos/1331942-virgin-vs-chad.

    Lets start with the Virgin Anarcho Capitalist.

    #1. The Virgin Anarcho Capitalist wants Corporations deregulated according to the Marxist that wrote this.

    Answer: Corporations are Organs of the state and are collectively owned not individually owned. Corporations are Syndicates, and as I've mentioned before the Soviet Union called them Syndicates and the Italian Fascist called their Syndicates Corporations. Corporations are Marxist Fascist Socialist Organization. They have nothing at all to do with Capitalism nor a free market.

    #2. The Virgin Anarcho Capitalist comes from an incredibly wealthy family according to the Marxist that wrote this.

    Answer: I would actually argue that Those of the Public Sector State Hierarchy Controlling the means of production are the extremely wealthy socialist group. There aren't to many rich Capitalist as those of the Private Sector are having their wealth siphoned away by the State. But not only that, they are also having their businesses crushed by the State and considered none essential as what happened with the Covid lie. The State, through the Covid lie attempted to crush competition, thus they attempted to crush Capitalism which is private individual control of his/her own economy. Through Taxations our wealth is being redistributed to the Giant Corporations which are funded by the State giving these Corporation a huge advantage over Private Individually owned businesses. With all of the Government funding Corporations receive, they have no problem paying employees 20 dollars per hour minimum wage. Price control and minimum wage only affect the small privately owned businesses, not the Giants the Public Sector State Hierarchy supports.

    #3. The Anarcho Capitalist Virgin always wears suits with bow ties according to the Marxist that wrote this.

    Answer: Actually, it is the Socialist thugs of the Mainstream Media and those that have collective shareholder ownership of the of the means of production in the Stock Exchange Socialist Market who wear suits with bow ties.

    #4. According to this Marxist, the Anarcho Capitalist Virgin is a big believer in Traditionalist gender roles.

    Answer: You don't have to be a Capitalist to be a Traditionalist in Gender Roles. The differences is when one has individual control of his/her own economy, He/She doesn't care about controlling anybody else's life. Individual control of your own economy is freedom. I would however argue that it is Socialism that brings about the crisis and wars amongst the genders putting males against females and females against males, Whites against Blacks and Blacks against Whites, Employers against Workers and Workers against their Employers, Aryan Germans against Jews and Jews against Germans. All of these crisis are caused by collective control of the means of production, not private individual control of the means of production.

    #5. The Anarcho Virgin Capitalist according to the Marxist author, Thinks the 50's and 60's America were the best.

    Response: I have no idea how this belief defines someone as Capitalist

    #6. The Virgin Anarcho Capitalist somehow believes in both individualism and tribulism.

    Answer: The above is Oxymoronic, as you cannot have both Invidualism and Tribulism. This contradiction is explicitly evident in Hitler's writings, who was a Socialist by the way. Hitler says in Mein Kampf that National Socialism also promotes individual worth.. Hitler however could never solve the contradiction this brought about. As if he really promoted individual worth as he said, then there was no way he could Nationalize the Masses or Socialize the people as he also said he would do. If there was individual worth, then the Germans couldn't be working for the betterment of their race, and there was no way for Hitler to Socialize the Aryan Race, as they would be competing with each other. Capitalism is strictly about the Private Individual and has nothing to do with groups or tribes who's effort is to strip the individual of his individuality. It is Socialism who promotes Tribalism and Collectivism. What the Marxist that created this Meme has proven is that the Virgin Anarcho Capitalist is actually a Socialist. I would however agree that he is not a Marxist Socialist. But by definiton he is a Socialist!

    #7. The Virgin Anarcho Capitalist according to the Marxist that created this Meme, is scared of black and brown people and wants to create his own ethnostate.

    Answer: As we already know that it is collective control of the means of production that brings about the clash between racial groups (Race Socialism), not individual control of the means of production. It is therefore easy to decipher that the Marxist author of this trash Meme is lying. Coupled with the fact that the Virgin Anarcho Capitalist wants a (White Enthnostate), which proves he is not a Capitalist but a Socialist, as State Control of the Economy is Socialism. Capitalism is Anti-State. Capitalism is the Antithesis of Socialism and therefore cannot be Socialism at the same time. There is no State in an economy that is controlled by individuals.

    #8. The Virgin Anarcho Capitalist thinks Liberals are Left according to the Marxist Author.

    Answer: Actually this is more proof that the Virgin Anarcho Capitalist is actually a leftist Socialist, very possibly a National Socialist. Classic Liberals are on the Right for the most part and are libertarians.

    #9. The Virgin Anarcho Capitalist is a useful idiot to Fascists according to the Marxist author.

    Answer: The author doesn't even understand the definiton of Fascism and is resorting to pseudo definitons as is common with Collectivist, that is, if the author even knows a pseudo definiton to the Term Fascist at all. As is common with most Marxist Fascist, they can't even define what Fascism is. Or else, they would understand that they are indeed the Fascist Trade Unionist. As Fascism in its simplist definition is Trade Unionism. The Soviet Union was Marxist Fascist. It is literally in the name, Soviet Union. Italian Fascism was Trade Unionism. All you have to do is read the writings of Gentile the creator of Fascism and Mussolini. They make explicitly clear what Fascism is, and what their political ideology was, which is contrary to what Marxist Historians and Sympathizers on Wikipedia are saying.

    #10. The Virgin Anarcho Capitalist has no praxis, just whines about liberals on the internet.

    Response: This sounds more like a National Socialist. Classic Liberals are on the Right not the Left.

    Meaning of classic liberalism: Classical liberalism is a political tradition and a branch of liberalism that advocates free market and laissez-faire economics; civil liberties under the rule of law with special emphasis on individual autonomy, limited government, economic freedom, political freedom and freedom of speech.

    #11. The Virgin Anarcho Capitalist uses Statist and Collectivist as insults.

    Answer: As i have proven beyond a shadow of a doubt. The Virgin Anarcho Capitalist according to how this Marxist describes him, is not an Anarcho Capitalist but a Utopian Socialist. He is indeed a collectivist no different than the Marxists and is living in a world of Contradictions and pseudo definition of terms identically to the Marxist.

    #12. The Virgin Anarcho Capitalist believes in Hierarchies according to the Marxist author.

    Answer: And Hierarchies are Public not Private. The Marxist has literally spelled out here that the Virgin Anarcho Capitalist is really a Socialist. You can't have a Hierarchy when every individual is fending for themselves. Only collectivism brings about Hierarchies.

    #13. The Virgin Anarcho Capitalist says Richard Spencer's ideas could work according to the Marxist author.

    Answer: Richard Spencer is a leftist Race Socialist lol. Richard Spencer is so on the left that he voted for Biden. He made his voting registration public on twitter for everyone to see.

    #14. The Virgin Anarcho Capitalist Invested in Bitcoin according to the Marxist Author.

    Answer: Many Socialists are invested in Bitcoin as well. I don't see how this indicates that all who invest in Bitcoin must be Capitalist.

    #15. The Virgin Anarcho Capitalist believes in White Genocide according to the Marxist author.

    Answer: The reason why the Virgin Anarcho Capitalist believes in White Genocide is because he is a Socialist lol.

    Done with the Virgin Anarcho Capitalist who should actually be renamed the Virgin National Socialist instead.

    Later on when i have more time, i will refute the Chad Anarcho Communist part of the Meme as well.
    Today i will be exposing the Virgin Anarcho Capitalist VS the Chad Anarcho Communist Meme here: https://knowyourmeme.com/photos/1331942-virgin-vs-chad. Lets start with the Virgin Anarcho Capitalist. #1. The Virgin Anarcho Capitalist wants Corporations deregulated according to the Marxist that wrote this. Answer: Corporations are Organs of the state and are collectively owned not individually owned. Corporations are Syndicates, and as I've mentioned before the Soviet Union called them Syndicates and the Italian Fascist called their Syndicates Corporations. Corporations are Marxist Fascist Socialist Organization. They have nothing at all to do with Capitalism nor a free market. #2. The Virgin Anarcho Capitalist comes from an incredibly wealthy family according to the Marxist that wrote this. Answer: I would actually argue that Those of the Public Sector State Hierarchy Controlling the means of production are the extremely wealthy socialist group. There aren't to many rich Capitalist as those of the Private Sector are having their wealth siphoned away by the State. But not only that, they are also having their businesses crushed by the State and considered none essential as what happened with the Covid lie. The State, through the Covid lie attempted to crush competition, thus they attempted to crush Capitalism which is private individual control of his/her own economy. Through Taxations our wealth is being redistributed to the Giant Corporations which are funded by the State giving these Corporation a huge advantage over Private Individually owned businesses. With all of the Government funding Corporations receive, they have no problem paying employees 20 dollars per hour minimum wage. Price control and minimum wage only affect the small privately owned businesses, not the Giants the Public Sector State Hierarchy supports. #3. The Anarcho Capitalist Virgin always wears suits with bow ties according to the Marxist that wrote this. Answer: Actually, it is the Socialist thugs of the Mainstream Media and those that have collective shareholder ownership of the of the means of production in the Stock Exchange Socialist Market who wear suits with bow ties. #4. According to this Marxist, the Anarcho Capitalist Virgin is a big believer in Traditionalist gender roles. Answer: You don't have to be a Capitalist to be a Traditionalist in Gender Roles. The differences is when one has individual control of his/her own economy, He/She doesn't care about controlling anybody else's life. Individual control of your own economy is freedom. I would however argue that it is Socialism that brings about the crisis and wars amongst the genders putting males against females and females against males, Whites against Blacks and Blacks against Whites, Employers against Workers and Workers against their Employers, Aryan Germans against Jews and Jews against Germans. All of these crisis are caused by collective control of the means of production, not private individual control of the means of production. #5. The Anarcho Virgin Capitalist according to the Marxist author, Thinks the 50's and 60's America were the best. Response: I have no idea how this belief defines someone as Capitalist #6. The Virgin Anarcho Capitalist somehow believes in both individualism and tribulism. Answer: The above is Oxymoronic, as you cannot have both Invidualism and Tribulism. This contradiction is explicitly evident in Hitler's writings, who was a Socialist by the way. Hitler says in Mein Kampf that National Socialism also promotes individual worth.. Hitler however could never solve the contradiction this brought about. As if he really promoted individual worth as he said, then there was no way he could Nationalize the Masses or Socialize the people as he also said he would do. If there was individual worth, then the Germans couldn't be working for the betterment of their race, and there was no way for Hitler to Socialize the Aryan Race, as they would be competing with each other. Capitalism is strictly about the Private Individual and has nothing to do with groups or tribes who's effort is to strip the individual of his individuality. It is Socialism who promotes Tribalism and Collectivism. What the Marxist that created this Meme has proven is that the Virgin Anarcho Capitalist is actually a Socialist. I would however agree that he is not a Marxist Socialist. But by definiton he is a Socialist! #7. The Virgin Anarcho Capitalist according to the Marxist that created this Meme, is scared of black and brown people and wants to create his own ethnostate. Answer: As we already know that it is collective control of the means of production that brings about the clash between racial groups (Race Socialism), not individual control of the means of production. It is therefore easy to decipher that the Marxist author of this trash Meme is lying. Coupled with the fact that the Virgin Anarcho Capitalist wants a (White Enthnostate), which proves he is not a Capitalist but a Socialist, as State Control of the Economy is Socialism. Capitalism is Anti-State. Capitalism is the Antithesis of Socialism and therefore cannot be Socialism at the same time. There is no State in an economy that is controlled by individuals. #8. The Virgin Anarcho Capitalist thinks Liberals are Left according to the Marxist Author. Answer: Actually this is more proof that the Virgin Anarcho Capitalist is actually a leftist Socialist, very possibly a National Socialist. Classic Liberals are on the Right for the most part and are libertarians. #9. The Virgin Anarcho Capitalist is a useful idiot to Fascists according to the Marxist author. Answer: The author doesn't even understand the definiton of Fascism and is resorting to pseudo definitons as is common with Collectivist, that is, if the author even knows a pseudo definiton to the Term Fascist at all. As is common with most Marxist Fascist, they can't even define what Fascism is. Or else, they would understand that they are indeed the Fascist Trade Unionist. As Fascism in its simplist definition is Trade Unionism. The Soviet Union was Marxist Fascist. It is literally in the name, Soviet Union. Italian Fascism was Trade Unionism. All you have to do is read the writings of Gentile the creator of Fascism and Mussolini. They make explicitly clear what Fascism is, and what their political ideology was, which is contrary to what Marxist Historians and Sympathizers on Wikipedia are saying. #10. The Virgin Anarcho Capitalist has no praxis, just whines about liberals on the internet. Response: This sounds more like a National Socialist. Classic Liberals are on the Right not the Left. Meaning of classic liberalism: Classical liberalism is a political tradition and a branch of liberalism that advocates free market and laissez-faire economics; civil liberties under the rule of law with special emphasis on individual autonomy, limited government, economic freedom, political freedom and freedom of speech. #11. The Virgin Anarcho Capitalist uses Statist and Collectivist as insults. Answer: As i have proven beyond a shadow of a doubt. The Virgin Anarcho Capitalist according to how this Marxist describes him, is not an Anarcho Capitalist but a Utopian Socialist. He is indeed a collectivist no different than the Marxists and is living in a world of Contradictions and pseudo definition of terms identically to the Marxist. #12. The Virgin Anarcho Capitalist believes in Hierarchies according to the Marxist author. Answer: And Hierarchies are Public not Private. The Marxist has literally spelled out here that the Virgin Anarcho Capitalist is really a Socialist. You can't have a Hierarchy when every individual is fending for themselves. Only collectivism brings about Hierarchies. #13. The Virgin Anarcho Capitalist says Richard Spencer's ideas could work according to the Marxist author. Answer: Richard Spencer is a leftist Race Socialist lol. Richard Spencer is so on the left that he voted for Biden. He made his voting registration public on twitter for everyone to see. #14. The Virgin Anarcho Capitalist Invested in Bitcoin according to the Marxist Author. Answer: Many Socialists are invested in Bitcoin as well. I don't see how this indicates that all who invest in Bitcoin must be Capitalist. #15. The Virgin Anarcho Capitalist believes in White Genocide according to the Marxist author. Answer: The reason why the Virgin Anarcho Capitalist believes in White Genocide is because he is a Socialist lol. Done with the Virgin Anarcho Capitalist who should actually be renamed the Virgin National Socialist instead. Later on when i have more time, i will refute the Chad Anarcho Communist part of the Meme as well.
    Like
    9
    0 Comments 1 Shares 6810 Views
  • "As peoples’ money bleeds out, so too does their education, time and, I’d even argue, their mental sanity. Blood isn’t oozing out egregiously, but rather being siphoned off from tiny cuts, so most people do not even realize it’s happening. This is a hard pill to swallow."

    #someeofficial

    https://bitcoinmagazine.com/culture/bitcoin-stops-the-fiat-bleeding
    "As peoples’ money bleeds out, so too does their education, time and, I’d even argue, their mental sanity. Blood isn’t oozing out egregiously, but rather being siphoned off from tiny cuts, so most people do not even realize it’s happening. This is a hard pill to swallow." #someeofficial https://bitcoinmagazine.com/culture/bitcoin-stops-the-fiat-bleeding
    BITCOINMAGAZINE.COM
    Bitcoin Stops The Bleeding: A Sound Money System Is The Only Cure For What Ails Our Economy
    As fiat currencies slowly bleed out in value, they are disincentivizing saving. Bitcoin is a cure for the economic calamities.
    Like
    5
    0 Comments 0 Shares 529 Views